Telemedica

Sănătatea dumnevoastră. Prioritatea noastră.

Telemedica promovează conceptul excelenței serviciilor sale, prin misiunea sa de a asigura cea mai bună stare de sănătate pentru pacienții săi. De aceea facem tot ceea ce este necesar pentru ca aceștia să beneficieze de cea mai bună asistență medicală.

Telemedica, centru medical pluridisciplinar, înființat în anul 2000 şi-a propus să asigure tuturor pacienţilor servicii medicale la un înalt standard profesional, în condiţii de igienă maximă şi într-un interval de timp cât mai scurt.

Telemedica este integrată sistemului de asigurări de sănătate, ceea ce oferă pacienţilor toate facilităţile aferente statutului de contribuabil la fondul asigurărilor sociale de sănătate şi prevăzute în normele legale in vigoare.

Clinica Telemedica este unul dintre cei mai importanti furnizori de servicii medicale, destinate atat pacientilor persoane fizice, cat si companiilor, pregatind servicii adaptate permanent doleantelor clientilor nostri.
Modelul Telemedica este bazat pe oferirea unui plus de valoare pacientilor, prin acordarea de servicii medicale in toate specialitatile medicale, efectuarea tratamentelor in ambulatorul de specialitate, investigatii de laborator, imagistica, toate sustinute de o echipa medicala ce dovedeste un inalt profesionalism. Totodata darurirea personalului medical este sustinuta si de suportul oferit de dotarea cu echipament medical de inalta performanta.

Prin experienta acumulata am definit pas cu pas sistemul de valori ce defineste activitatea clinicii noastre. Excelenta, ca eticheta a serviciilor oferite tuturor pacienților Telemedica, se manifestă prin ridicarea standardelor profesionale. Intelegând nevoile pacientilor, oferim servicii de calitate prin dotarea clinicii și a laboratorului cu aparatură de ultimă generație. Responsabilitate și implicare sunt dimensiuni care conturează imaginea întregului personal medical. Flexibilitatea serviciilor acordate pacienților clinicii Telemedica este dovedita prin faptul că anticipăm nevoile din domeniul medical și suntem pregătiți să răspundem cu atenție și profesionalism oricărei solicitări.

Începând cu 20 Martie 2017, Telemedica este prezentă în rețeaua privată de sănătate Allianz-Țiriac.

Facebook Google+