Cariere

Cariera la TelemedicaTelemedica promovează conceptul excelenței serviciilor sale, prin misiunea sa de a asigura cea mai bună stare de sănătate pentru pacienții săi. Pentru atingerea acestor obiective, Telemedica investește permanent în medicii săi, în echipamente noi și performante și în studiul tratamentelor inovative.

Condițiile de lucru de care se bucură personalul nostru și atenția deosebită pentru dezvoltarea profesională a fiecărui angajat fac din clinica Telemedica un mediu ideal pentru medici, asistenți și personal administrativ.

Clinica Telemedica este in cautare de medici specializați în:

  • Neurologie
  • O.R.L.
  • Chirurgie

De asemenea, vă rugăm să ne trimiteți CV-ul dacă un post la recepție prezintă interes pentru dumneavoastră (preferabil vorbitor de Italiana si Engleza).

Cei interesati sunt rugați să ne trimita CV-urile către cariere@telemedica.ro. Pentru informații suplimentare vă rugăm să ne sunați la 021 327 5259. Vă mulțumim!

Telemedica este mereu în cautare de persoane talentate din domeniul medical și cele conexe. Chiar dacă postul pe care îl vizați nu se regăsește în lista de mai jos, vă rugăm să ne scrieți un e-mail alături de un CV actualizat și să-l trimiteți către cariere@telemedica.ro.

Facebook Google+