Diagnostic imagistic alături de Clinica Phoenix

Facebook

Telemedică vă oferă de acum, alături de Clinica Phoenix, servicii de tomografie computerizată.

Tomografie computerizată (CT)

Tomografia computerizată este una dintre metodele preferate de studiu al toracelui și al abdomenului, mai ales în diagnosticul cancerelor (pulmonar, ficat, pancreas), a bolilor sistemului vascular, a afecțiunilor spinale și a multor altele. Cu ajutorul CT-ului, medicii au la dispoziție imagini clare, în secțiune, ale zonei scanate, pe care pot efectua măsurători precise, pot face evaluări foarte bune și stabili diagnosticul corect mai rapid.

Examinarea prin tomografie computerizată se face rapid, este non-invazivă și nedureroasă. Acest tip de investigație se face la recomandarea medicului.

Despre Clinica Phoenix

Clinica Phoenix a fost creată în anul 2006, la București, de către doctorul Nicolae Bolog, alături de o echipă de medici și tehnicieni cu experiență vastă în diagnosticul imagistic (Rezonanță Magnetică și Computer Tomografie).  Serviciul de radiologie din instituția spitalicească unde acești medici s-au format și perfecționat, sub coordonarea doctorului Nicolae Bolog, a devenit curând unul de excelență în serviciile medicale.

Înțelegând evoluția medicinii moderne, a tehnologiei actuale, precum și beneficiile initiațivei private, grupul a înființat primul său centru de imagistică modernă, oferind servicii de diagnostic de înaltă performanță, fiind printre primele centre private din țară. În paralel cu activitatea curentă, medicii au efectuat stagii de pregătire de specialitate în centre medicale de prestigiu din Elveția, SUA, Marea Britanie, Germania și Israel. Alături de echipa Clinicii Phoenix, specialiști de renume din aceste țări au colaborat și au susținut reuniuni științifice profesionale, de care au beneficiat și medicii români.

Până în prezent, mai mult de 70.000 de oameni au beneficiat de serviciile noastre de diagnostic și alți 800 au fost tratați prin metode minim invazive în patologia durerilor coloanei vertebrale și a articulațiilor, fiecare caz în parte fiind analizat și tratat cu cea mai mare atenție.

Mai multe informații despre tomografia computerizată (link extern).

 

Url:

Facebook Google+