Psihoterapie

Psihoterapie
Facebook

Fiecare persoană are gânduri sau comportamente pe care ar dori să le schimbe. Orice om se confruntă pe parcursul vieții cu situații dificile. Uneori ne dorim să schimbăm un anumit comportament al nostru însa nici măcar nu înțelegem motivul pentru care, într-o anumită situație, ne-am comportat într-un anume fel. Ne dorim să avem relații interpersonale productive și care să aducă satisfacții atât nouă cât și celorlalte persoane cu care intrăm în contact. Cand acest lucru nu se întâmplă, cu toate ca am dori să schimbăm situația, uneori nu suntem siguri de unde să începem.

Procesul psihioterapeutic

  • ne ajută să ne înțelegem comportamentul și gandurile,
  • ne dă oportunitatea să îmbunătățim relațiile cu persoanele semnificative din viața noastră,
  • ne eliberează de frustarea, dezamăgirea și stresul pe care le resimțim când dorim să schimbăm ceva în viață și nu știm cum,
  • ne oferă șansa să acționăm în direcția creșterii nivelului de satisfacție cu privire la propria viață

Întrebări și programări

Toate situațiile de viață pot fi discutate în psihoterapie. Dacă aveți întrebări legate de psihoterapie pe care ați dori să le lămuriți înainte de ședință, ne puteți contacta la tel. 021 327 5259, e-mail info@telemedica.ro sau direct la recepiția clinicii, din Str. Jean Louis Calderon 28, Sector 2, CP 020036, București (harta).

Psihoterapeut Claudiu Manea

Programați-vă acum!

Facebook Google+